Hirdetés

Végső előzetesen a Cobra Kai harmadik évada

|

A karate kölykök még mindig nem kerültek egyensúlyba önmagukkal, de az újabb próbálkozás már közeleg.

Hirdetés

A YouTube saját gyártású sorozatai közül talán kevesen hitték volna, hogy John G. Avildsen (Rocky) klasszikus mozija , A karate kölyök és annak kevésbé jól sikerült folytatásainak sorozatos utózmánya ekkora kirobbanó siker lesz. Mégis az elmúlt évek legüdébb sorozata készült belőle, amely ügyesen, hovatovább jobban, árnyaltabban vitte tovább a mozik örökségét. Nem csoda, hogy az első két évad kiugró sikere után a Netflix lecsapott a szériára, amelynek harmadik szezonja már náluk debütál. Ehhez érkezett meg a végleges - és egyben első teljes értékű - előzetes.

Hirdetés

A második szezon meglepő drámaisággal ért véget a szereplők részéről, így az új szezon esetében az lesz a kérdéses, hogy ebből hogyan áll majd talpra Johnny Lawrence és Daniel LaRusso kettőse. (Miguel esetében ez szó szerint is értendő.) A trailerből viszont az is kiütközik, hogy nem fog átmenni az egész egy mély lélektani drámává, hanem ugyanúgy ott lesz az a rengeteg báj és humor, ami a korábbi szezonokat jellemezte. És szemmel láthatóan ez a szezon már A karate kölyök 2-re épít inkább, hiszen ezúttal már nem csak említés szintjén kerül szóba Okinawa szigete, hovatovább más ismert karakterek is feltűnnek abból a filmből, tehát a nosztalgiának is adnak a készítők.

És feltételezésekbe ugyan nem bocsátkoznánk, de ha az első két szezon az első filmre épített, a most érkező harmadik szezon pedig már a második filmre és a negyediket is berendelték, akkor ezen logika mentén haladva egy esetleges 5-6. évad a harmadik filmben foglaltakra alapoz majd, avagy annak minőségbeli csorbáit igyekszik majd kijavítani. Mindenesetre a Cobra Kai 3. évadára már nem kell sokat várni, ugyanis január 8-án kerül fel a teljes szezon a Netflix kínálatába.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.