Hirdetés

Végső, látványos előzetesen a The Tomorrow War

|

Chris Pratt megint világot ment.

Hirdetés

Chris McKay legújabb filmjének bemutatója vészesen közeleg (július másodikán érkezik az Amazon Prime-ra), úgyhogy a kampányfelelősök úgy gondolták, hogy itt az ideje egy utolsó, látványos előzetesnek, amely mind a humort, mind pedig az akciót igyekszik kidomborítani. 

A The Tomorrow War története szerint 2051-ből napjainkba egy maroknyi időutazó katona érkezik hozzánk azzal a céllal, hogy néhány rátermett legényt átvigyenek magukkal a jövőbe, hogy legyőzzenek néhány emberiséget fenyegető űrlényt.

Hirdetés

Köztük a tanárt, Dan Forestert is (Chris Pratt), aki apjával és egy tudóssal kerekedik fel, hogy segítsen saját jövőjén. De elég is a szócséplésből, nézzük az előzetest:

Aki esetleg kételkedne abban, hogy bármi eredetit fog látni, annak érdemes észben tartania azt, hogy a filmet az a Chris McKay rendezi, akinek a Lego Batman-t is köszönhetjük, valamint a Derült égből fasírtot - mindkettő rendkívül ötletgazdag alkotásként van elkönyvelve. McKay első élőszereplős filmjében Chris Pratt-en kívül láthatjuk majd J.K. Simmons-t (Whiplash, Juno), Yvonne Strahovski-t (A szolgálólány meséje), Sam Richardsont (Az alelnök), valamint Keith Powers-t (Egyenesen Comptonból) is. A forgatókönyvet pedig az a Zack Dean írta, aki a Deadfall-t, valamint a 24 óra a halálig című filmeket is jegyezte. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.