Hirdetés

Vén rókák szinkronos előzetes - Szinészlegendák bankot rabolnak

|

Michael Caine, Morgan Freeman és Alan Arkin visszavág a bankrendszernek.

Hirdetés

Ha egy picit rosszmájúak akarnánk lenni és összeadnánk a három főszereplő életkorát, akkor közelebbi számot kapnánk a 300-hoz, mint a kettőhöz, de mi inkább az Oscar-díjaikkal összegeznénk színészi mibenlétüket, hiszen hármuknak van összesen négy (Caine a duplázó a Hannah és nővéreiért, valamint Az árvák hercegéért), de ehhez még hozzácsaphatjuk az öregedni képtelen Ann-Margretet (Minden héten háború, A szomszéd nője mindig zöldebb) is. A Vén rókákért még díj közelbe sem fognak kerülni, de szerencsére nem is válnak kínossá.

Hirdetés

Sőt mi több, nagyon is aktuálisnak tűnik, ahogy a három kisnyugdíjas úgy dönt bankot rámol, miután a nyugdíjalapjukat megszüntetik (bárminemű hasonlóság a valósággal csupán a véletlen és az emberi természet műve). Abban, hogy ennyire kellemes és jó ízlésű mozinak ígérkezik, nagyban feleltethető a rendező Zach Braff, akit színészként a Dokik JD-jeként ismerhetünk elsősorban, de indiefilmes körökben is elismert és máig hálásak vagyunk neki A régi környékért. Szerencsére a filmre sem kell már sokat várni, hiszen április 6.-án debütál a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.