Hirdetés

Venom - brutális lett az új trailer (Frissítve)

|

Még több Tom Hardy, még több szimbióta és még több adrenalin.

Hirdetés

Megérkezett a Venom második előzetese, ami egy picit még tisztábbá teszi, hogy mire számíthatunk Ruben Fleischer rendező mozijától. Tom Hardy tovább lavírozgat kettős szerepében, igyekezve megtalálni a balanszot Eddie Brock és a szimbióta Venom személyiségei között.

Hirdetés

A filmben a Life Foundation nevű szervezet fedezi fel és tanulmányozza a szimbiótákat, olyan idegen létformákat, amelyek csak más szerves lényekkel egyesülve képesek a túlélésre. Eddie Brock újságíró egy sztorit hajkurászva elkezd kutatni a szervezet után, aminek az lesz a vége, hogy az egyik szimbióta rátelepszik és átveszi teste fölött az irányítást. Így jön létre Venom, az antihős, aki hozzá hasonló lényektől védi meg az embereket. Már akik megérdemlik.

A Venom 2018. október 4-én érkezik a mozikba.

Feliratos

Eredeti

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.