Hirdetés

Mérget vehetünk rá, hogy jó lesz? - Előzetesen a Venom

|

Nesze semmi, fogd meg jól!

Hirdetés

Tom Hardy ide vagy oda, eddig is kételkedve fogadtuk azt, hogy a Sony lényegében egy Pókember nélküli Pók-univerzum építésébe kezd, de azért Tom Hardy személye miatt igyekszünk pozitívan hozzáállni az egészhez. Viszont a film forgatása nem rég ért véget, máris itt az első előzetes, októberben pedig bemutató, miközben más képregénymoziknál a forgatás befejezése és az első előzetes között hónapok telhetnek el. Kissé elhamarkodottnak érezzük az egész projektet, amit az első trailer is aláhúz.

Hirdetés

Ebben ugyanis Tom Hardy dörmög, cammog, amit sokszor láthatunk hátulról, vagy dacosan néz, mások pedig kétségbeesetten, miközben a sok látkép és sejtelmes bevágás közepette röpködnek dolgok, amelyek vélhetően majd jócskán fel lesznek pumpálva CGI-al. Ez így egyelőre viszont kevés, mivel a legtöbb kreativitás és látványelem egyelőre a logóban keresendő.

Szinkronos: 

Angol:

Természetesen, hogy a vészmadárkodásunkat is ellensúlyozzuk, a film a címszereplőjéhez mérten eléggé sötét tónust ígér és mintha egy ízben Tom Holland Peter Parkere is felbukkanna, de látványában, design-ban inkább fest úgy, mint ami A csodálatos Pókember-filmekkel állítható rokoni kapcsolatba, semmint az MCU-val. Mindenesetre a rendező Ruben Fleischer-nek (Zombieland, Gengszterosztag) bőven lesz még alkalma elosztani a kételyeket, elvégre Tom Hardy minden filmben ragyog, akárcsak Michelle Williams, és ott lesz még főgonosznak Riz Ahmed (Aznap éjjel, Zsivány Egyes) is, szóval reménykedjünk, hogy a figura méltóbban lesz ábrázolva, mint annak idején a Pókember 3.-ban. A Venom október 5.-én érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.