Hirdetés

Verdák 2 - Kritika

|

Akció, lövöldözés, akció, robbanás, akció... nagyjából ezekkel a szavakkal tudnám röviden jellemezni a Verdák második részét.

Hirdetés

Bevallom, nagyon rossz előérzettel ültem be a Verdák második részére. Először is azért, mert már az első előzetesekből nyílván való volt, hogy a történet ezúttal nem Kipufogófürdőben, hanem sok más helyen fog játszódni, ami nekem nem tetszett, hiszen ez adta meg az első rész ’fellingjét’. Másodsorban, és emiatt jobban tartottam, hogy az interneten barangolva, olvasva a beszámolókat, mindenhol szinte negatív értékeléseket kapott. Sajnos egy-egy ilyen elolvasás könnyen visszaveheti kezdeti lelkesedésünket egy adott filmtől, de ugyanakkor buzdíthat is. Én próbálok ezektől függetlenül megítélni egy filmet, ami nem mindig sikerül, viszont az esetek többségében azért el tudom dönteni, hogy jó vagy rossz-e az adott film. És a Verdák 2? Jó film.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.