Hirdetés

Verdák 2 - Trailer #3

|

Bár július 28. napján debütál a Pixar Verdáinak második vesszőfutása, egy jó ideje róluk sem lehetett hallani. A hírzárlatnak véget vetve befutott a harmadik teljes hosszúságú trailer.

Hirdetés

Verjetek félholtra következő kijelentésem miatt, de a Pixar azon kevés alkotógárda közé tartozik, akikben még nem csalatkoztam, hiszen olyan megunhatatlan meséket tettek le elénk, mint a Némó nyomában, a Wall-e, a Toy Story trilógia, a Szörny Rt. vagy épp a Verdák első része, hogy ide kapcsoljam a mondataimat. A folytatásban sem kell csalatkoznunk, új karakterekkel, lenyűgöző szinkronnal vár Villám McQueen és Matuka.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.