Hirdetés

Videó: így születik meg Vérontó a Venom folytatásában

|

Aki még meg akar majd lepődni a mozikban, az inkább passzolja a PlayStation legújabb promóciós anyagát.

Hirdetés

Már csak alig két hét, és hosszas csúsztatások után végre mozikba kerül a Venom folytatása, ami magyarul Vérontó alcímmel fog debütálni itthon. Ennek megfelelően még javában zajlik Andy Serkis filmjének promózása, ami lassan át is csúszik a túlzás kategóriába. Ilyen például a PlayStation által megjelentetett négyperces videóanyag, melyben Cletus Kasady Vérontóvá alakulását nézhetjük meg.

Hirdetés

Elöljáróban annyi, hogy aki a film egyik fontos fordulópontját a moziban szeretné kiélvezni október 14-től, az nyugodtan hagyja ki ezt a marketinganyagot. Mi szóltunk! 

Aki esetleg mégis megnézte volna, nektek mi a véleményetek? Vérontó külseje olyan lesz, mint amilyet megérdemel a képregényhasábok alapján? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.