Hirdetés

Színfalak mögötti videón Az útvesztő: Halálkúra

|

Ha nem is előzetes, de életjelet adott magáról Az útvesztő széria záróakkordja, a Halálkúra.

Hirdetés

Az MTV Movie Awards nem csak előzetesekkel szolgált, hanem egyéb ízelítőkkel is, amelyek közül Az útvesztő: Halálkúra érdemel igazán említést. A film körül jó ideje nagy a csend, mivel a főszereplő, Dylan O':Brien a forgatás során súlyos autó balesetet szenvedett, aminek következtében a forgatás is jó időre leállt, majd a 2017-es bemutatót is el kellett tolni 2018-ra. A végleges bemutató is csak 2 hete állapodott meg (legalábbis egyelőre), és január 12-ről átkerült február 9-re, ahonnan a gyártó 20th Century Fox elpaterolta Shane Black újragondolt Predatorát augusztus 3-ra. O'Brien felépülése után viszont egyéb filmtervei miatt  - mint például a Michael Keatonnel részben nálunk forgatott American Assassin, amelynek már ki is jött az előzetese - borult a napirendje és csúsztak a posztapokaliptikus young-adult adaptáció munkálatai.

Hirdetés

Amelyből most érkeztek meg az első mozgóképek ebben a színfalak mögötti videó képében. Jobbára - az egyébként az első részért 3 MTV Movie Awards díjat is bezsebelő - O'Brien vezet körbe a tök ugyanolyan kinézetű folyosókon, a szereplők szaladgálnak, kocsiból szállnak ki és be, és mesélik el, hogy milyen jól összeszokott csapat is ők, immár 5 éve.

A harmadik részt az előző epizódokhoz hasonlóan Wes Ball rendezi és a második részből kiindulva a könyvhöz már nem sok köze lesz, amit olvasva talán nem is baj. A kérdés persze csupán az, hogy a jelentős késlekedésnek, valamint az efféle young adult filmek lecsengésének hála - élükön Az éhezők viadala szériával- mennyi babér terem a szaladgáló fiataloknak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.