Hirdetés

Videó vezeti fel a 47 Ronin folytatását

|

A Keanu Reeves főszereplésével készült fantasy-szamurájfilm a mozikat elkerülve, online folytatódik.

Hirdetés

Keanu Reeves jelenleg a világ egyik legnagyobb kedvence, akivel nem csupán filmekben, hanem videojátékokban (Cyberpunk 2077), képregényben és színezőben is találkozhatnak a rajongók. Bár a színész több klasszikus karakteréhez is visszatér (folytatódik a Mátrix, a John Wick-franchise és a Bill & Ted is), azonban a bevételügyileg nagyot bukó 2013-as filmje, a 47 Ronin folytatásában érthető okok miatt nem lesz benne, ennek ellenére a projekt megvalósult. 

A sztori háromszáz évvel az első rész történései után veszi fel a fonalat, amikor a szamurájok már csak titokban, elzárva a világtól tevékenykedhetnek. 

Hirdetés

A Ron Yuan (Step Up China, Unspoken: Diary of an Assassin) rendezésében, valamint Aimee Garcia (Lucifer, Dexter), A.J. Mendez (WWE Superstars) és John Swetnam (Step Up: All In, A vihar magja) forgatókönyve alapján készült Blade of the 47 Ronin október 25-én jelenik meg digitálisan és Blu-ray kiadásban, alább pedig megtekinthetitek az első ízelítőt is belőle: 

A Blade of the 47 Ronin főbb szerepeiben többek között Mark Dacascos-t (Farkasok szövetsége, John Wick 3), Anna Akanát (Jupiter hagyatéka, A Hangya), Mike Moh-t (Volt egyszer egy Hollywood, Embertelenek) és Dustin Nguyen-t (Harcos, A vasöklű férfi 2) láthatják a nézők. 

A DiscussingFilm értesülései szerint egyébként a Blade of the 47 Ronin is fel fog kerülni október végén a Netflixre, de a magyar felületen még csak az eredeti film, a 47 Ronin érhető el. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.