Hirdetés

Viggo Mortensentől jön az új western klasszikus? Itt a The Dead Don't Hurt előzetese

|

A vadnyugaton érzelmeknek is van helye?

Hirdetés

A western az elmúlt években mintha újra erőre kapott volna. A műfaj természetesen rengeteg változáson ment keresztül az évtizedek során, a legfrissebb alkotások pedig többek között a tekintetben újítanak, hogy több teret adnak az érzelmeknek, jobban meg merik mutatni a szereplők sérülékeny oldalát. 

Ebbe a sorba remekül illeszkedhet Viggo Mortensen legújabb rendezése, amely hamarosan meghódíthatja a mozikat is. A háromszoros Oscar-jelölt sztár egy dán emigránst játszik, aki kapcsolatba kerül egy francia-kanadai nővel (Vicky Krieps). Ám ahogy lenni szokott, a történelem kettészakítja őket: a polgárháború évtizedeiben elsodródnak egymástól, így a nőnek egyedül kell helytállnia a vadnyugaton. 

Hirdetés

A film az első előzetes alapján kihagyhatatlan alkotásnak tűnik, amelyben az érzelmek tökéletesen kapcsolódnak össze a történelmi téttel. Ráadásul mindenképpen ki kell emelnünk, hogy Mortensen mellett Krieps is egy elsőrangú színész (többek között a Fantomszálban láthattuk), így a castingra semmiképpen sem lehet panasz. 

A The Dead Don't Hurt május 31-én kerül az amerikai mozikba. Ti megnéznétek?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.