Hirdetés

Vin Diesel Gorilla bácsiját idézi meg a The Family Plan trailere

|

Az Apple TV+-on fog debütálni a családi akciófilm, és olyan ismert arcok is szerepelnek benne, mint Mark Wahlberg és Michelle Monaghan.

Hirdetés

Számos film dolgozta már fel azt a koncepciót, amikor a család egyik tagja vagy éppen kisegítője titokban kém, a többiek pedig mit sem tudnak erről, elég csak a legismertebbre, a Két tűz közöttre gondolni, de többek között Jackie Chan (Kém a szomszédban) és Vin Diesel (Gorilla bácsi) is vedlettek már át óvóbácsiból akcióhőssé és vissza, mindezt úgy, hogy gyerkőcöket pesztráltak. 

Mark Wahlberg az Apple támogatásával hasonlóra készül az Apple TV+ streamingszolgáltatón karácsony előtt, ugyanis december közepén debütál új filmje, a The Family Plan, amely lényegében olyan a trailer alapján, mintha a Gorilla bácsit összegyúrnák a Két tűz között-tel. 

Hirdetés

A történet szerint Dan Morgan (Wahlberg) imádja a csendes külvárosi életét, mivel odaadó férj, háromgyermekes apa és sikeres autókereskedő, azonban régebben a kormány elit bérgyilkosa volt, akinek az volt a feladata, hogy felszámolja a leghalálosabb fenyegetéseket. Amikor múltbéli ellenségei a nyomára bukkannak, Dan bepakolja gyanútlan feleségét, szorongó tinilányát, gamer tinifiát és 10 hónapos kisbabáját a családi kisbuszukba, és egy rögtönzött kiruccanásra indulnak Las Vegasba. A terv az, hogy úgy számol le a veszéllyel, hogy nem fedi fel családja előtt valódi kilétét. 

Az első kedvcsináló nyilván lelövi a poént, hogyan alakul a sztori, de erre számítani lehetett: 

A The Family Plan december 15-én kerül be az Apple TV+ kínálatába, a mellékszerepekben olyan színészekkel, mint Michelle Monaghan (A törvény nevében, Mission: Impossible III), Ciarán Hinds (Belfast, Terror) és Maggie Q (Die Hard 4.0 - Legdrágább az életed, A beavatott). 

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.