Hirdetés

Visszaköszön a '80-as évek a Stranger Things trailerében

|

A Netflix új sorozata könnyűszerrel örömöt okoz majd annak, aki nem veti meg a nosztalgiát.

Hirdetés

A Netflix legközelebbi, 8 epizódból álló szériájukkal azoknak fognak vélhetően leginkább kedvezni, akik nem vetik meg a nyolcvanas évek filmjeinek hangulatát.

Hirdetés

A nyolcvanas évek Indianájában játszódó sorozat néhány kisgyerkőcre fog koncentrálni, akik - a helyi rendőri erőkkel egyetemben - azt próbálják kideríteni, vajon hová tűnt egy barátjuk. Ahogy már a cím is jelzi, furcsa dolgok fognak kiderülni a körülményeket illetően. A trailer feszült, drámai és üdítő 8-szor 1 órát ígér nekünk, ami megidézi kicsit Spielberg mentalitását is a gyerekhősöket illetően, illetve egy csipetnyi finom horrort is belecsempész majd - feltételezem annyit, amennyit még elbír egy ifjabb néző is, de majd kiderül mindez július 15-én, amikor debütál az alkotás. A jobbára ismeretlenebb színészeket felvonultató sorozat tagjai között azért felismerhetjük a kilencvenes évek egyik üdvöskéjét, Winona Ryder-t, illetve Matthew Modine-t. Alant a posztert is megtekinthetjük, mely szintúgy kellően hangulatos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.