Hirdetés

Visszatér a CSI: A helyszínelők, befutott az első kedvcsináló

|

Hat évvel a finálé után újra nyomoznak a helyszínelők.

Hirdetés

A CSI: A helyszínelők 21 évvel ezelőtt indult hódító útjára és nagyon rövid idő alatt a világ számos országában a nézettségi toplisták élére került. A széria, amely újrafogalmazta a televíziós krimi műfaját, tizenöt évig volt képernyőn az Amerikai Egyesült Államokban. Sikerének ékes bizonyítéka, hogy három testvérsorozat is készült hozzá, és bár egyik sem fut már, az anyaszéria most hat év kihagyás után visszatér.

Hirdetés

Anthony E. Zuiker és Jerry Bruckheimer CSI-univerzuma idén ősszel egy régi-új taggal bővül, ugyanis a CBS a következő tévés szezonban tervezi bemutatni a CSI: Vegas címen futó produkciót. A széria egyszerre lesz új produkció és a régi klasszikus felélesztése, ugyanis régi és új szereplők egyaránt helyet kapnak benne. Visszatér az anyasorozat két kultikus figurája, Gil Grissom (William Petersen) és Sara (Jorja Fox), de ismerős arcként láthatjuk viszont Davidet (Wallace Langham) és Jim Brasst (Paul Guilfoyle) is.

Az új sorozat története szerint a helyszínelő labor létezése veszélybe kerül, a csapatnak pedig nincs más választása, mint segítségül hívni az egykori nagyágyúkat, veterán helyszínelőket, hogy új technológiák kidolgozásával vegyék fel a harcot a rohamtempóban fejlődő és húsz év alatt sokat változó bűnüldözéssel szemben.

A CSI: Vegas új karaktereit Paula Newsome, Matt Lauria, Jamie McShane, Mel Rodriguez és Mandeep Dhillon alakítják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.