Hirdetés

Volt egyszer egy Hollywood - itt a második előzetes

|

Quentin Tarantino kilencedik játékfilmje végre új előzetest kapott.

Hirdetés

Azok a szerencsések, akik jelenleg a Cannes-i Filmfesztiválon tartózkodnak, már ma megtekinthetik Tarantino legújabb filmjét, szóval holnap már olvashatjuk a filmről írott kritikákat, reakciókat. Nekünk, halandóknak várnunk kell a hazai premierig, azaz augusztus nyolcadikáig. Elnézve a legújabb trailert, nem lesz könnyű kivárni.

Hirdetés

A Volt egyszer egy Hollywood ugyebár az 1960-as évek Hollywood-jába kalauzol el bennünket, ahol megismerhetjük Rick Dalton-t (Leonardo DiCaprio), az egykori sztárt, aki megpróbál ismét labdába rúgni, ám úgy tűnik, hogy az ő ideje leáldozott. Dublőrével (aki egyben olybá tűnik, jó haverja is) Cliff Booth-szal (Brad Pitt) próbálnak valahogy elevickélni ebben a világban, remélve hátha kijut még nekik a jóból. Most, hogy letudtuk a kötelező köröket, nézzük csak meg, mivel leptek meg bennünket:

 

Nem rossz, ugye? Az új előzetes - amint azt láthattuk - az előzőnél jóval eseménydúsabb, több dialógusba enged bepillantást Tarantino és immáron felfedi azokat az arcokat is, akik legutóbb kimaradtak: láthatjuk és hallhatjuk Al Pacinót menő producerként, felbukkan Timothy Olyphant és Kurt Russell, Dakota Fanning-et is elcsíphetjük és Margot Robbie-t is hallhatjuk beszélni. Mindeközben Damon Herriman Charles Manson-ként még mindig csak integet és mosolyog - Tarantino ezt illetően (is) meglehetősen titokzatos, kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat a tarsolyában a karaktert és az általa elkövetett szörnyűségeket illetően. Mindent egybevetve a film eddig rendkívül szórakoztatónak tűnik, amely sajátos látleletet fog adni egy változóban lévő Hollywood-ról és annak letűnt sztárjairól. És még ezen kívül rengeteg minden benne lehet, amit vélhetően a rendező eddig még csak nem is pedzegetett a trailerekben.

Viszlát a moziban, augusztus 8-án!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.