Hirdetés

Már magyarul is nézhető a Volt egyszer egy Hollywood új előzetese

|

Tarantino legújabb nagy dobása magyarul is büntet.

Hirdetés

Quentin Tarantino kilencedik filmjét nemrég mutatták be a Cannes-i Filmfesztiválon, ahol a közönség szinte ódákat zengett a mester legújabb munkájáról. A 60-as évek Hollywoodjában játszódó történet elmeséléséhez Tarantino egy valódi all-star színészgárdát szedett össze, akik között megtaláljuk Leonardo di Capriót, Brad Pittet, Margot Robbie-t, Al Pacinót, Kurt Russellt, Timothy Olyphantot, valamint Dakota Fanninget is. 

Hirdetés

Bár a hazai augusztusi premier még picit odébb van, nemrég olyan híresztelések bukkantak fel, miszerint elképzelhető, hogy Tarantino a hivatalos bemutatóig újravágja a filmet, mivel a direktor a feszes játékidő miatt kénytelen volt néhány szereplőt kivágni a Cannes-ban bemutatott verzióból, így minden esély megvan rá, hogy a nagyközönség már egy kibővített verzióra ülhet majd be a mozikba. A kivágott szereplők listája egyébként szintén impozáns, hiszen többek közt Tim Roth, James Marsden, Danny Strong és James Remar karakterei végezték a vágószoba padlóján.

A Volt egyszer egy Hollywood augusztus 8-án mutatkozik be a mozikban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.