Hirdetés

Volt egyszer egy Venice trailer - Bruce Willis kutyáját elrabolják

|

John Wick... mármint Bruce Willis kutyáját elrabolja a drogmaffia, ezt pedig csak úgy orvosolhatja, ha cserébe megtesz nekik ezt-azt. Mi folyik itt, kérem szépen?!

Hirdetés

Vannak filmek, amik egyáltalán nem veszik komolyan magukat és tőlünk sem várják el ezt. Ilyen a Két kopper írópárosának (Mark és Robb Cullen) legújabb alkotása, a Volt egyszer egy Venice is, amelynek rendezéséért és forgatókönyvéért is ők feleltek. 

Hirdetés

A sztori nyomokban emlékeztethet a John Wickre, csakhogy itt más sorsot szántak az eseményeket beindító ebnek. Steve Ford (Bruce Willis) magánnyomozó imádott kutyáját, Buddy-t ugyanis elrabolja egy alvilági banda és csakis akkor nem esik bántódása egyetlen szőrszálának sem, ha hősünk megtesz mindent, amit követelnek. A helyzetet nehezíti, hogy mindeközben a nyomában van többek között egy bosszúra éhes szamoai testvérpár és egy uzsorás idióta csicskásai is. Steve azonban bármire képes szeretett kutyájáért, így jöhet bármi, nem riad vissza. Mindezt pedig Willis mellett olyan színészek tolmácsolásában élhetjük át, mint Jason Momoa, John Goodman, Famke Janssen, Adam Goldberg és Kal Penn. Nézzétek meg, mit művelnek: 

A Volt egyszer egy Venice valamikor 2017 júniusában érkezik meg a hazai mozikba. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.