Hirdetés

Vörös veréb - újabb előzetesen a Jennifer Lawrence-féle kémfilm

|

Jennifer Lawrence kémesdit játszik.

Hirdetés

Nem kis örömünkre egyre több az olyan akciófilm, melyben hölgyek rugdossák a hátsókat - nemrég itt volt egy Mad Max, majd egy Atomszőke, egy Wonder Woman. Theron és Gadot után pedig ezúttal Jennifer Lawrence szed ráncba néhány tagot Francis Lawrence legújabb filmjében.

Hirdetés

A Vörös veréb (melyet nem mellesleg kicsiny hazánkban forgattak) egy Dominika Egorova nevű balerináról szól, aki miután táncoskarrierjének végeszakad, rákényszerül arra, hogy jelentkezzen a Veréb nevű kémprogramba. Ott aztán megtanítják neki, miként használja fel a testét és elméjét arra, hogy kárt tegyen az ellenségben. 

Francis Lawrence nagyon úgy tűnik, hogy odatette magát és egy erőteljes kémdrámát tett le az asztalra (reméljük, nem csalóka az előzetes), Lawrence-ben bizodalmunk újjáéledt az anyám! óta (ígéretesnek néz ki az alakítása), mellette pedig olyan színészek teszik tiszteletüket, mint Charlotte Rampling, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, illetve Jeremy Irons. Várjuk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.