Hirdetés

Waco - traileren Michael Shannon és Taylor Kitsch minisorozata

|

Az igaz történet alapján készült minisorozat egy szekta és a kormányzati erők összecsapását mutatja be.

Hirdetés

A Paramount Pictures kiadta az első előzetest a Waco című minisorozathoz, amely hat részben dolgozza fel a wacói ostromot, Taylor Kitsch (John Carter, Csatahajó) és Michael Shannon (Éjszakai ragadozók, A szabadság útjai) főszereplésével.

 

Hirdetés

A wacói ostrom 1993. február 28-tól április 19-ig tartott, amikor állóháború alakult ki az FBI és az ATF ügynökei, valamint a David Koresh vezette dávidista szekta között. David Koresh teljesen a hatalma alá vonta szektája tagjait: személyi kultuszt épített ki maga köré, gyermekeket molesztált, és 140 feleséget tartott, akik között 12-13 éves kislányok is voltak, ezen kívül felfegyverezte a szektát. Az ATF és az FBI közös akcióban próbált rajtuk ütni, eleinte beépített emberekkel, majd egy konkrét akcióval, amiből egy 51 napos ostrom alakult ki hat dávidista és négy ATF-ügynök halálával. Végül az vetett véget az ostromnak, hogy a dávidisták temploma máig tisztázatlan körülmények között kigyulladt, így a bent tartózkodó szektatagok kénytelenek voltak kimenekülni. A tűzben nyolcvanan haltak meg, köztük David Koresh is.

A Waco című alkotásban Koresh-t játssza majd Taylor Kitsch, Michael Shannon pedig Gary Noesner FBI-ügynököt. A minisorozat 2018 januárjától kerül majd a képernyőkre. Íme az előzetes:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.