Hirdetés

Wanderlust - Előzetes

|

Paul Rudd és Jennifer Anniston szeretnének elcsábítani minket szerény másfél órára ebben a szórakoztatónak tűnő vígjátékban, amely a nagy változásokat hivatott bemutatni.

Hirdetés

George és Linda (Rudd és Aniston) stresszes, túlhajszolt manhattani pár. Miután George egy leépítés következtében elveszíti állását, egyetlen lehetőségük marad: Atlantába költözni George elviselhetetlen bátyjához. Útközben azonban belebotlanak egy hippi közösségbe, akik teljesen új megvilágításba helyezik számukra az életet. Pénz? Karrier? Elkötelezettségek? Kinek kell mindez, ha lehet teljesen szabadon is élni... vajon tényleg ilyen könnyű a a változás?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.