Hirdetés

A majmok bolygója: Háború - zseniális lett az első előzetes! (Frissítve)

|

Befutott a következő Majmok bolygója film előzetese, mely tényleg egy minden eddiginél hatalmasabb összecsapást ígér az emberek és a majmok között. Már szinkronosan is.

Hirdetés

Egy rövid kedvcsinálót már kaptunk októberben a jövőre érkező Majmok bolygója moziról, ám a mai naptól fogva végre megtekinthető az első, teljes értékű előzetes, mely igazolni látszik a szinopszisban összefoglaltakat, miszerint az eddigi legnagyobb összecsapáshoz érkeztünk el az emberek és emberszabásúak között. És hogy kié lesz végül a győzelem?

Frissítés #2: Befutott a magyar szinkronos változat is! 

Frissítés: Alul már magyar felirattal is megtaláljátok a trailert. 

Hirdetés

Kiderül 2017. július 14-én, mikor is a War for the Planet of the Apes megérkezik a mozikba, melyben főszerepben feltűnik Andy Serkis, Woody Harrelson, Steve Zahn és Judy Greer.

Szinkronos: 

Feliratos:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.