Hirdetés

Warm Bodies - A második trailer

|

Befutott a Warm Bodies következő előzetese, amely első látásra baromi jól adja önmaga és a zombis filmek paródiáját, várhatóan a következő év egyik meglepetését tisztelhetjük benne.

Hirdetés

A Nicholas Hoult és Teresa Palmer főszereplésével készülő Warm Bodies sokakat becsapott az első előzetes előtt. Mindenki - beleértve magamat is - azt hitte, hogy olyan stílusú filmet kapunk, mint az Alkonyat-sorozat volt, ennek ellenére a trailer arról adott tanúbizonyságot, hogy egy szellemes, jól megkomponált, vállalható zombis, romantikus alkotással van dolgunk, amelyet Jonathan Levine (Fifti-fifti) dirigált. A sztori: R (Nicholas Hoult) élőhalott. Nincsenek érzelmei, erkölcse, emlékei és még annak ellenére is csak az éhség hajtja afféle ösztönlényként, hogy néha vannak álmai. Egy nap azonban olyan történik vele, ami addig soha: megtámad egy srácot, akinek annak rendje és módja szerint megeszi az agyát, ám a fiú minden emlékét is megszerzi és beleszeret annak barátnőjébe, Julie-ba (Teresa Palmer). R úgy dönt, hogy minden áron megvédi a lányt, aki elszökött tőle és a megmaradt túlélők legnagyobb menedékére menekül... A premier 2013. február elseje.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.