Hirdetés

Warm Bodies - Traileren a "zombis Alkonyat"

|

Emlékeztek még arra a romantikus horrorra, amelyet Warm Bodies néven mutattunk be két hete és amelyet a leginkább úgy jellemeztünk, hogy a "zombis Alkonyat?" Nos, napvilágra került az első hivatalos előzetes!

Hirdetés

Jonathan Levine nagy fába vágja a fejszéjét, hiszen olyan területre szeretne betörni, amely hatalmas rizikót rejt magában: a Fifti-fifti és a Majd meghalnak Mandy Lane-ért direktora ugyanis romantikus horrort készít, melynek főszereplője egy zombi. R (Nicholas Hoult) élőhalott. Nincsenek érzelmei, erkölcse, emlékei és még annak ellenére is csak az éhség hajtja afféle ösztönlényként, hogy néha vannak álmai. Egy nap azonban olyan történik vele, ami addig soha: megtámad egy srácot, akinek annak rendje és módja szerint megeszi az agyát, ám a fiú minden emlékét is megszerzi és beleszeret annak barátnőjébe, Julie-ba (Teresa Palmer). R úgy dönt, hogy minden áron megvédi a lányt, aki elszökött tőle és a megmaradt túlélők legnagyobb menedékére menekül... A további szerepekben feltűnik még John Malkovich, Rob Corddry és Cordy Hardrict is, a premiert pedig 2013 februárjára lőtték be. Érdemes megjegyezni, hogy a film alapjául szolgáló könyvön Stephenie Meyer, az Alkonyat megalkotójának ajánlása szerepel. Véletlen?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.