Hirdetés

Warwick Davisszel jön a Willow sorozat a Disney+-ra, trailer is van hozzá

|

Az új sorozat 20 évvel a film után veszi fel a vonalat.

Hirdetés

Az 1988-as Willow Ron Howard rendezésében nem volt instant siker, de ma már nincs olyan fantasy rajongó, vagy '80-as, '90-es években született filmnéző, akinek ne kötődnének kellemes emlékei a filmhez. Mivel pedig napjainkban dübörög a nosztalgiafaktor, a Lucasfilmnél jónak látták folytatni a történetet, amit még idén novemberben meg is fogunk kapni. A Disney+-ra érkező sorozat az eredeti film után 20 évvel fog játszódni.

Hirdetés

Az alábbi trailer alapján a hangulatot sikerült átemelni a '80-as évekből, ám a technológia fejlődésének hála a látványvilág még szebben mutat, mint 34 éve. A beharangozó alapján a jó és a rossz közti egyensúly ismét megbillen, Willow-nak pedig egy olyan gyereket kell kisegítenie, akiből egy nap császárnő lehetne. Warwick Davis visszatér a címszerepben, mellette pedig Tony Revolori (A Grand Budapest Hotel), Ruby Cruz (Easttowni rejtélyek), Ellie Bamber (Éjszakai ragadozók), és Erin Kellyman (A Sólyom és a Tél Katonája) is felbukkannak majd. A trailerből áradó családias atmoszféra nem a véletlen műve: Davis lánya, Annabelle Davis ugyanis a sorozatban is Willow lányát fogja alakítani, míg fia, Lloyd Davis apja dublőreként segítette ki a projektet.

Nektek hogy tetszett az első videósanyag az új Willow történetből?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.