Hirdetés

BRÉKING: Végre itt a Watchmen sorozat első előzetese!

|

Tik-tak, tik-tak...

Hirdetés

A méltán híres képregény és a film után befutott az HBO-s sorozat legelső ízelítője. A show a már ismert történet folytatásául fog szolgálni - ahogy arra a Rorschach imitátorok, vagy az idős Ozymandias alaposan rá is erősítenek -, de magában foglalja az eredeti képregény szellemiségét, miközben új alapokra is helyezi azt.

Hirdetés

A sorozat executive producere és írója Damon Lindelof, akinek a munkája alatt olyan sorozatok nőtték ki magukat, mint a Lost vagy a Hátrahagyottak (Leftovers). A sorozat ősszel debütál az HBO-n, a várva várt első előzetest pedig itt tekinthetitek meg, méghozzá magyar felirattal: 

A szereplők között feltűnik az idős Adrian-t/Ozymandias-t megformáló Jeremy Irons, az Oscar-díjas Regina King, valamit Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Yahya Abdul-Mateen II és Louis Gossett Jr. is.

Ti szerettétek a képregényt vagy a 2009-es filmet? Várjátok a történet folytatását?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.