Hirdetés

Varázslatos Wes Anderson karácsonyi reklámfilmje

|

A szimmetriák nagy barátja, a különc rendező Wes Anderson egy elbűvölő karácsonyi kisfilmmel lepett meg minket.

Hirdetés

A Grand Budapest Hotel, a Holdfény királyság, vagy a Tenenbaum rendezője, ("Ó, Tenenbaum! Ó, Tenenbaum!" - Most miért? Végülis passzol a cikkhez, nem?) Wes Anderson stílusát lehet szeretni, vagy gyűlölni, de az bizonyos, hogy az egyik legegyedibb stílussal rendelkező direktor jelenleg a filmiparban. Most egy nagyon kedves és bájos karácsonyi kisfilmmel lepte meg a rajongóit, valamint a H&M vásárlókat.

Hirdetés

Anderson korábban is tett kiruccanást a reklámiparba (pl. az American Expresszel) és ez a projektje is rettentő imádni való a mindössze négy percével, miközben megtalálhatóak benne a jól ismert rendezői kézjegyek. Az Andersonnal már szintén jó viszonyt ápoló Adrien Brody alakítja a Come Together című kisfilm fásult, a munkájában mégis vérprofi masinisztáját, aki türelemre inti a szerelvény utasait, miután a hó nem kis fennakadásokat szenved karácsony idején. És természetesen ezúttal is van egy gyermeki szereplő.

Anderson következő munkája, egy egyelőre cím nélküli animációsfilm lesz 2018-ban, amelybe a rendező a kedvenc színészei (Bill Murray, Bob Balaban, Jeff Goldblum, Edward Norton) mellé Bryan Cranstont is berántotta. Mivel a zseniális A Grand Budapest Hotel óta a fent látható kisfilm az egyetlen munkája, mi már nagyon várjuk az újabb abszurd meséjét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.