Hirdetés

Why Stop Now - Trailer

|

Az IFC Films megjelentette az első előzetest a korábban Predisposed címre keresztelt komédiához. A Sundance Filmfesztiválon bemutatkozó film húzónevei: Jesse Eisenberg, Melissa Leo és Tracy Morgan.

Hirdetés

A történet egy zongorista csodagyerekről (Jesse Eisenberg) szól, aki egy nagy zenei eseményre készül, azonban drogfüggő anyja (Melissa Leo) kissé megnehezíti a dolgát. Aznap lenne jelenése az elvonón, egy-két elintéznivaló és kitérő viszont úgy alakítja a család ügyeit, hogy egy drogdíler, Sparkles (Tracy Morgan) is csatlakozik hozzájuk. A filmfesztiválon részt vevő kritikusokat megosztotta a vígjáték, de a műfajban otthonosan mozgó Eisenberg vagy Morgan nézőcsábító tényező lehet. A további szerepekben Sarah Ramos és Isiah Whitlock Jr. látható. A Phil Dorling és Ron Nyswaner rendezte film augusztus 17-én éri el a mozikat.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.