Hirdetés

Will Ferrell és Rachel McAdams Eurovíziójának előzetesétől szem nem marad szárazon

|

VOLCANO MAAAAAN!!!

Hirdetés

Napvilágot látott Will Ferrell új, a Netflixszel közösen készített filmjének az első kedvcsinálója, ami után igazán nehéz szavakat találni. Nehéz eldönteni, hogy azon szakad jobban az ember, ahogy a viking ruhás Ferrell Rachel McAdamsszel karöltve vonaglik az izlandi jégmezőkön néhány szintetizátor kíséretében, vagy ahogy Ferrell teljesen átszellemülten énekli a kamerába: "VOLCANIC PROTECTOR MAAAN!!!"

Hirdetés

Ahogy az ebből a rendkívül meggyőző videoklipből és a címből is kiderül, az Eurovision Song Contest - The Story of the Fire Saga (magyarul Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története) egyfajta szatirikus megközelítése lesz az Eurovíziónak és az azt körülölelő hisztériának, amelyben a két, beszédes nevű előadó Lars Ericssong (Ferrell) és Sigrit Ericsdottir (McAdams) képviselhetik hazájukat a világversenyen. És a megmérettetés során, miközben az álmukat kívánják valóra váltani barátokra és riválisokra is egyértelműen szert tesznek. 

A filmet az Ünneprontók ünnepét jegyző David Dobkin rendezi, akivel mind McAdams, mind Ferrell dolgozott együtt az említett filmen. Igaz, közös jelenetük nem volt és Dobkin azóta olyan filmeket rakott le az asztalra, mint a Télbratyó, a Ryan Reynolds és Jason Bateman nevével fémjelzett Testcsere, valamint Robert Downey Jr. 2014-es dramedy-je, A bíró, de zenei fronton sem tapasztalatlan, ugyanis a The Maroon 5 nem egy klipjéért is ő felelt. Ferrell és McAdams mellett pedig még feltűnik Demi Lovato, Pierce Brosnan és Dan Stevens is. Az Eurovision június 26-án debütál a Netflixen, szóval addig instant dallamtapadást okozhat az alábbi nóta.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.