Hirdetés

Wish I Was Here - Trailer #2

|

Kapott egy második trailert a Kickstarteren finanszírozott dramedy

Hirdetés

Zack Braff rendezőként legutóbb a Garden State című hangulatos, kellemes darabbal hallatott magáról, ám most végre újra a kamera mögé állt. Természetesen ez a film sem tűnik egészen távolinak az imént említett produkciótól, csak épp azzal a különbséggel, hogy a Braff által játszott figura családos ember. A történet szerint egy 35 éves színész/édesapa még mindig próbálja megtalálni saját magát és életének az értelmét, illetve célját. Az előzetes egész jól van összevágva (ez alapján abszolút nézős), az ember szinte elfelejti ezek láttán, hogy a filmet egyébként jobbára lehúzták a Sundance-en. Íme:

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.