Hirdetés

Wolves előzetes - Michael Shannon veszélybe sodorja fia jövőjét

|

Az immár kétszeresen is Oscarra jelölt Michael Shannon egy felelőtlen játékfüggő apa szerepében tündököl a Wolves-ban.

Hirdetés

Az Éjszakai ragadozókért Oscar-díjra jelölt Michael Shannon már több éve nagyon jó reklámot csinál minden filmjének, amiben benne van. Talán a Wolves-szal sem lesz másképp. A kis családi dráma tavaly a Tribeca Filmfesztiválon már debütált, és most megérkezett az első előzetese.

Hirdetés

A történet egy olyan középiskolás fiút helyez a középpontba, aki remek sportteljesítménye miatt esélyes a Cornell ösztöndíjára. Minden nagyon jól megy egészen addig, amíg ki nem derül, hogy az alkoholproblémával és szerencsejáték-függőséggel küzdő apja (Shannon) eljátszotta a fia tandíjára szánt pénzt, ezért a fiú élete és iskolai teljesítménye is negatív fordulatot vesz.

A filmet Julianne Moore férje, Bart Freundlich írta és rendezte. Shannonon kívül feltűnik még benne Taylor John Smith és Carla Gugino. A Tribecán pozitív kritikákat kapott a film, kiváltképp Michael Shannon játéka, annak ellenére, hogy néhány helyen klisésnek nevezték a történetet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.