Hirdetés

Wonder Woman jegelve

|

A DC egyik kedvenc női szuperhősének sorozatba adaptálása még kicsit várat magára - az Amazon című széria pilotja sajnálatos módon jegelve lett és ki tudja, hogy mikor fogjuk látni, ha egyáltalán.

Hirdetés

Az Aron Eli Collette által jegyzett forgatókönyvet a televízió kénytelen volt elutasítani, ámbár a hírek szerint ha egy jobb könyvet kapnak kézhez, majd még megfontolják, hogy képernyőre vigyék a Wonder Woman kalandjait bemutató tv-sorozatot.

A CW csatorna, melynek köszönhetjük a Zöld íjász című nagy sikerű sorozatot igyekszik építgetni DC-univerzumát, de úgy tűnik, csak óvatosan, bébilépésekben teszik ezt. Jelenleg a Flash-t is tervezik szerializálni, a Wonder Woman pedig most jelenleg sehol nem tart, mert ahogy Mark Pedovitz igazgató elmondta: jelenleg ez a sorozat halott.

A projekt először 2012-ben lett bejelentve, azóta ügyeskednek vele, a pilot forgatókönyvét Allan Heinberg és a sztori a fiatal Diana történetére koncentrált volna és 2014-2015-ben került volna a televíziók műsorára.

Mark Pedovitz nyilatkozta:

"Az egész a forgatókönyvön múlik. Nagyon óvatosak voltunk a Zöld íjásszal és nagyon óvatosak vagyunk Flash-sel. Ezek rendkívül ikonikus karakterek, így vigyáznunk kell a Wonder Woman-nel is."

De egyet se féljenek a rajongók, a jövőre bemutatásra kerülő Superman & Batman című filmben a nagy vásznon mindenképpen találkozhatunk a hősnővel Gal Gadot alakításában.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.