Hirdetés

Woody Harrelson nem tolerálja a gazdagokat A szomorúság háromszöge trailerében

|

Ruben Östlund díjnyertes, fekete humorral átitatott szatírája újabb görbe tükröt mutat be a társadalmunkról.

Hirdetés

Ruben Östlund (Lavina, A négyzet) svéd rendező a Cannes-i filmfesztiválon már letarolta a nézőközönséget, melynek megfelelően A szomorúság háromszöge el is nyerte az Arany Pálma-díjat. A film szeptemberben a hazai közönséget is megcélozza a mozikban, kedvcsináló gyanánt pedig megérkezett az első trailer is az alkotáshoz.

Hirdetés

A luxushajón játszódó történet a gazdagok és a nem gazdagok közötti ellentétekre próbál meg rávilágítani, reflektálva ezzel korunk egyik súlyos társadalmi problémájára is. A fekete humorral átitatott filmben Woody Harrelson játssza a luxushajó kapitányát, mellette pedig Harris Dickinson (King's Man: A kezdetek), illetve Charlbi Dean (Interjú istennel) is feltűnnek fontosabb szerepekben. Az előzetes inkább a film hangulatát, semmint a cselekményét igyekszik bemutatni, így a társadalmi szatírákra éhes honi közönség rögtön eldöntheti, hogy szeptember 22-től beül-e rá a moziba.

Titeket meggyőzött Östlund filmjének trailere?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.