Hirdetés

World War Z - Az első trailer

|

Elérkezett minden ember rémálma: egy olyan zombis film, amelyben az élőhalottak "csordában" támadnak és a botladozás helyett futva támadnak. Mindannyian megszívnánk, ahogyan Brad Pitt is megfogja!

Hirdetés

Már nézhető Marc Forster (A Quantum csendje) zombiapokalipszis filmje, a World War Z első trailere, amelyben Brad Pitt alakíthatja a főszereplő Garry Lane riportert, aki hogy megállítsa a zombifertőzést átutazik a világon az idővel versenyt futva. Nincs egyszerű dolga, hiszen a járvány kormányokat dönt meg, hadseregeket tesz a földdel egyenlővé és nagyon úgy tűnik, hogy nincs kiút, ráadásul a zombik villámgyorsak, életveszélyesek, leginkább hordákban támadnak és harapásuk fertőz. Van kiút? A forgatókönyvet többen is átpofozták, a rendezés körül is adódtak gondok, Marc Forster a rendezés végére állítólag összeveszett Brad Pitt-tel és már nem is állnak egymással szóba, de ha azt kapjuk, amit a trailerben láthattunk, akkor boldogan ülünk be 2013. június 21-én a mozikba. A hazai dátumról nincsenek infók, de jelenleg Z világháború munkacímen fut a projekt.

Update: magyar szinkronos előzetessel kiegészítve!

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.