Hirdetés

World War Z - Ízelítő a trailerből

|

Csütörtökön érkezik a World War Z teljes értékű előzetese az Entertainment Tonight műsorban mutatják be, ám addig is kaptunk egy fél perces ízelítőt a trailerből.

Hirdetés

Sokan aggódásukat fejtették ki Max Brooks világsikerű könyvének (amelyet magam is imádok) adaptációjával kapcsolatban, ugyanis sorra érkeztek olyan hírek, miszerint vagy a forgatást kell meghosszabbítani, vagy a forgatókönyvvel akadnak problémák és már sokan pofozgattak rajta ezt-azt, ami remélhetőleg nem fog a minőség rovására menni. A Marc Forster (A Quantum csendje) által rendezett zombis filmet Damon Lindelof (Prometheus) írta át, majd dolgozott rajta Drew Goddard (Cloverfield) és Christopher McQuarrie (Valkűr) is. A főszereplő Garry Lane egy újságíró (Brad Pitt), aki a zombiháború után készít interjúket a túlélőkkel és ezekből tudhatjuk meg pontosan, hogy mik is történtek az apokalipszis alatt. A World War Z (hazai munkacím: Z világháború)  premierje külföldön 2013. június 21-én lesz esedékes, míg hazánkban csak a június hónap tűnik biztosnak. A további szerepekben: Anthony Mackie, Matthew Fox, Mireille Enos, David Morse és James Badge Dale.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.