Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Árnyék vs. Angyal ketrecharc jelenet

|

Olyan jelenetet láthatunk most az X-Men: Apokalipszisből, amilyet eddig még garantáltan nem mutattak: Árnyék és Angyal egy ketrecben csapnak össze, nem is akárhogy.

Hirdetés

Az előzetesben már láthattuk, hogy Angyalnak még láthatjuk majd az eredeti szárnyait is, mielőtt Apokalipszis kicserélné őket, és Árnyékot is megcsodálhattuk már képeken és több előzetesben is.

Hirdetés

Most azonban a Fox jóvoltából egy egész jelenetet kaptunk, amiben Angyal (Ben Hardy) és Árnyék (Kodi Smith-McPhee) egymással küzdenek egy igen terjedelmes ketrecben, és Jennifer Lawrence is szexin végigvonul:  

A berlini mutáns harcosok klubjáról már beszéltek a készítők korábban, és ahogy a jelenetben is kivehető, Angyal lesz az öreg motoros, míg Árnyék épp csak belecsöppen a káoszba, Mystique pedig bemutatja a nyelvtudását és harcedzettségét. Az X-Men: Apokalipszis május 19-én nyit a hazai mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.