Hirdetés

Együtt bandáznak a mutánsok az X-Men: Apokalipszis legújabb kivágott jelenetében

|

Végre láthatjuk, amint az ifjú mutánsok együtt plázáznak az X-Men: Apokalipszis újabb kivágott jelenetében.

Hirdetés

Digitálisan külföldön már megjelent az X-Men: Apokalipszis, DVD-n és Blu-Ray-en viszont majd csak októberben lesz elérhető a legújabb mutánskaland. A minap már érkezett egy kivágott jelenet Jean Grey íjászati tudományából, most pedig megérkezett az a bizonyos plázázás, teljes valójában.

Hirdetés

Vagy legalábbis majdnem, mivel a trükkök egy jó része - amelyek legfőképp Kurt Wagnert, más néven Árnyékot érintik - nem készültek el teljes egészükben, így élünk a gyanúperrel, hogy a kicsúszó határidő miatt kellett kivágni ezt a szekvenciát, amelyről korábban már volt szó és amely képkockáit a marketingben is felhasználták.

Amelyért több szempontból is kár: egyrészt a fiatal Scott, Jean és Kurt közti kémiát értelemszerűen ez a jelenet alapozta volna meg (nem is beszélve a parlagon hagyott Jubilee-ről), ennél fogva az a kis töredék, amit bennhagytak a kész filmben bántóan lóg a levegőben. Másrészt ez a szekvencia foglalja a leginkább magába a 80'-as évek bájos ízléstelenségét.

http://xmenladies.tumblr.com/post/150230197052/x-men-apocalypse-deleted-mall-scene
 

Azt persze nem állítjuk, hogy a film megosztó voltán ez a röpke 3 perc javított volna, de mindenképpen egységesebb képet kaphattak volna a nézők. Reméljük, hogy a következő X-Men filmnél kijavítják ezeket a hibákat, akár Bryan Singer rendezi a fiktív kilencvenes években játszódó kalandot, akár valaki más. Hogy az említett mutáns mozi merre viszi tovább a revampolt idővonalat, azt még nem tudni, de Singerék az űrbe szeretnék kivinni az X-eket és eme képsorok alapján nem lenne rossz, ha a fiatalokra koncentrálnának, míg Magnetoék valahol ott lennének a háttérben. Azt még pontosan nem tudni, hogy az új film mikor érkezik, leghamarabb 2018-ban számíthatunk rá. Az X-Men: Apokalipszis külföldön október 4.-én jelenik meg DVD-n és Blu-Ray-en.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.