Hirdetés

X-Men: Apokalipszis - Videón a Négy Lovas

|

Tudjátok, hogy ki Apokalipszis Négy Lovasa Bryan Singer új filmjében? És azt, hogy mire képesek? A legújabb videó ezekre a kérdésekre adja meg a látványos választ.

Hirdetés

Május sok szempontból igazi Kánaán lesz a képregényrajongóknak, hiszen az Amerika Kapitány: Polgárháború mellett az X-Men: Apokalipszis mutánsai is a nézők kegyeiért versengenek majd. Utóbbihoz érkezett egy rövidke kis videó, jobbára az eddigi előzetesek promó anyagaiból összevágva, miközben a színészek és a rendező, Bryan Singer beszélnek Apokalipszisről és a Négy Lovasáról.

Hirdetés

Az ezúttal a 80-as években játszódó X-Men moziban visszatérnek az előző két rész szereplői, mint James McAvoy (Charles Xavier), Michael Fassbender (Eric Lensherr/Magneto), Jennifer Lawrence (Mystique), Nicholas Hoult (Bestia), vagy a hamarosan MacGyver szerepét magára öltő Lucas Till (Plazma), míg az újak között köszönthetjük a címszereplőt alakító Oscar Isaac-et, az ifjú Küklopszot alakító Tye Sheridant, a zsenge Jean Greyt (Sophie Turnert), Árnyékot (Kodi Smit-McPhee), valamint a már most számos fiú nedves álmát biztosító, kellően alul öltözött Pszichét (Olivia Munn), Ciklont (Alexandra Shipp) és Arkangyalt (Ben Hardy) is.

A bemutató május 27-én lesz esedékes, de kis hazánkba egy héttel korábban, május 19-én érkezik majd a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.