Hirdetés

Hangulatos előzetesen az X-Men: Sötét Főnix

|

Tűzbe viszont még nem feltétlenül hoz.

Hirdetés

Persze jó okkal. Az X-Men: Apokalipszis a zseniális Az eljövendő múlt napjai után csalódást keltő volt a legtöbbek számára (mi azért kedveltük), aztán jött a huzavona, hogy ki tér vissza a szereplők közül, miután lejárt a szerződésük, valamint Bryan Singer is sokáig nem tudta eldönteni, hogy újra mutánsokat rendezzen, végül átpasszolta a lehetőséget az eddig érdemi rendezői kredittel nem rendelkező Simon Kinbergnek a lehetőséget, aki forgatókönyvíróként és producerként a Főnix történetét nem túl szerencsésen feldolgozó Az ellenállás vége óta a franchise-on dolgozik. Az eredeti tervek szerint már csak 1 hónapra lennénk a premiertől, azonban a Fox-Disney deal, a folyamatos újraforgatások miatt a stúdió végül jövő februárra paterolta a filmet. Nem túl biztató előjelek, szó se róla, de az első teaser egy kicsit enyhíteni látszik az aggályainkon.

Hirdetés

Persze címszerepben Sophie Turner továbbra is hatalmas kérdőjel, aki lássuk be nem egy Famke Janssen, viszont ott van a megszokott színész (és nem sztár) gárda, mint James McAvoy, Michael Fassbender (tőlük már a telefonkönyvet is szívesen hallgatnánk) Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Evan Peters, Kodi Smit-McPhee, Tye Sheridan, Alexandra Shipp és az újakat erősíti a zseniális és szép Jessica Chastain is a főszerepben. 

Persze a teaser még látványban nem mutat sokat - habár egy helikopter és egy katona találkozása azt sugallja, hogy talán az X-Men főszál is bedurvul a ketchup mennyiségben - inkább a karakterkonfliktusokat, a Főnixé avanzsáló Jean Grey megzakkanását vetíti előre, amelyekben a már emlegetett Az ellenállás vége bizonyos momentumai is visszaköszönni látszanak, ami nem feltétlenül jó ómen, de nem szeretnénk még jobban Vészmadárkodni. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy végül melyik oldalra billen a mérleg nyelve és ha Kevin Feige veszi át az X-Men univerzum felett is az irányítást, akkor vajon látunk-e még ezzel a stábbal X-Men mozit, vagy új szereposztással kerülnek be a Bosszúállók világába. Minden esetre jövőre a Valentin nap valamilyenképpen tüzesre fog sikerülni, hiszen akkor lesz a film premierje. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.