Hirdetés

X-Men: Az eljövendő múlt napjai - Itt a teljes trailer

|

Megérkezett és rendkívül epikus - egyedül ezeket tudjuk elmondani az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film első traileréről, amelyben minden van, ami kell: ismert karakterek, mutánsok, dráma és Rozsomák.

Hirdetés

Nem találunk szavakat a trailerben látottakra, ez bizony megér majd egy mozijegyet, ha nem többet. Találkozik a múlt és a jövő, feltűnik a mutánsgyilkos robotok készítője és teljes a káosz, de valamiért éppen ezért olyan hangulatos az első X-Men: Az eljövendő múlt napjai előzetes, amit megtekinthettek a folytatásban. Premier: 2014. május 23 (a tervezett hazai bemutató is május). Szerintetek milyen munkát végzett a mozgókép alapján Bryan Singer rendező?

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.