Hirdetés

Z/Rex: The Jurassic Dead - zombidínós előzetes

|

Zombi. Tyrannosaurus rex. Nem külön-külön, csak lassan mondjuk.

Hirdetés

Ha nem tudtuk volna, hogy mi hiányozna még az életünkből, akkor most a Cyclops Dome Entertainment jóvoltából választ kapunk. A téma szerintem túl sok magyarázatot nem is nagyon kíván, de azért elmondjuk megnyugtatásul, hogy a rendezőpárosnak van már tapasztalata rettenetes című szörnyfilm írásában és rendezésében. 

Hirdetés

A filmet Milko Davis írta és Thomas Martwick-kal párban rendezte, hiszen ha ekkora ötlete támad az embernek, túl nagy a felelősség egy emberen, nehogy elbaltázza. Vagy csak a haverral sokkal szórakoztatóbb baromkodni filmrendezés címszó alatt. Nem tudjuk sajnos, de már felvettük a kapcsolatot a stúdióval egy exkluzív interjúért az urakkal. Egyelőre viszont eléggé megközelíthetetlenek a tavalyi Tsunambee: The Wrath Cometh óta, amelyet csak azért nem mutattak be nálunk, mert az egyébként ritka tehetséges filmcím magyarítóknak beletört a bicskája a feladatba, hogy hűek maradjanak az eredetihez. 

A Z/Rex-ben a zörténet szerint egy meghasonlott tudós csatlakozik a Gonosz Tengelyéhez, hogy romlásba döntse az Egyesült Államokat. Mindezt elektromágneses impulzus robbantásokkal, mérgező zombigázzal és a valaha látott legborzalmasabb, leggyilkosabb élőholt ragadozó, a Z-rex világra uszításával akarja elérni. A zombidínó-villám őrület akkor szabadul el teljesen, amikor egy zsoldos osztag és egy csapat főiskolás hipster kezébe kerül a világ sorsa. 

A világmegmentők szerepére nem kisebb sztárokat sikerült megfűzni, mint Andy Haman testépítőt, Raquel Pennington UFC harcost és korábbi American Ninja Warrior versenyzőt, Ruselis Perry-t. 

Premierdátum még nincsen, de poszter igen!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.