Hirdetés

Zac Efron sört fuvarozik a legújabb filmjében, íme az első trailer

|

A valós eseményekre épülő Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja a vietnámi háborúba kalauzolja majd el a nézőket.

Hirdetés

John "Chickie" Donohue neve a többségnek aligha hangzik ismerősen, ám a kalandjairól könyvet író, és egy 2015-ös dokumentumfilmben is szereplő életművész esélyesen az univerzum egyik, ha nem a legodaadóbb barátja. A korábban a tengerészgyalogosokat erősítő veterán ugyanis törzshelyének csaposa, George Lynch biztatására úgy döntött, hogy meglepi a vietnámi háború poklában szenvedő, aktívan szolgáló cimboráit egy kis sörrel. Útra kelt hát, és komái nem kis döbbenetére pár hónap alatt meg is érkezett célállomásához a habos-hűsítő nedűvel.

Hirdetés

A nem mindennapi történet Peter Farrellyt (Dumb és Dumber, Zöld könyv - Útmutató az élethez) is megihlette, és a végeredményt, a Minden idők legelképesztőbb sörfuvarja címre keresztelt akció-vígjátékot szeptember 30-tól már meg is tekinthetjük az Apple TV+ kínálatában. Az elszánt havert Zac Efron (Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány, Baywatch) formálja meg, de rajta kívül többek között Russell Crowe és Bill Murray is fel fog tűnni a színen, ergo sztárokból nem lesz hiány.

A rendezői munkálatok mellett részben a forgatókönyvet is jegyző Farelly egyébiránt érthető módon igen lelkes: elmondása szerint a nézők át fogják érezni műve alaphelyzetét, mivel az egy, a maihoz hasonlóan szélsőségesen megosztott Amerikai Egyesült Államokat mutat majd be. Ahogy megfogalmazta, a háború borzasztó volt, azonban ezért nem a fegyver fogó, 18-19 éves hazafiak felelősek.

Nektek hogy tetszik az előzetes?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.