Hirdetés

Zero Dark Thirty - Előzetesen Bin Laden likvidálása

|

Az Oscar-díjas rendezőnő, Kathryn Bigelow nagy fába vágja fejszéjét, hiszen A bombák földjén alkotója ezúttal Osama Bin Laden elfogásáról és haláláról kíván filmet készíteni, melynek befutott az első előzetese is.

Hirdetés

Teaser trailer érkezett A bombák földjén Oscar-díjas rendezőnőjének, Kathryn Bigelow új filmjéhez, mely a Zero Dark Thirty nevet kapta a keresztésben és a sztoriban az amerikai haditengerészet elit osztaga, a SEAL elsődleges feladata bemérni és likvidálni a hírhedt terroristavezért, Osama Bin Ladent. A főbb szerepekben Mark Strong, Joel Edgerton, Scott Adkins, Jessica Chastain, Kyle Chandler, Edgar Ramirez, Mark Duplass és Chris Pratt. A forgatókönyvet Mark Boal (A bombák földjén, Elah völgyében) körmölte, a várható külföldi megjelenés 2012. december 19. A hazairól még nincs infó, de valószínűleg átcsúszik 2013 elejére. Az előzetes kicsit laposra sikerült, remélhetőleg a teljes film nem fog szenvedni fordulatokban és feszültségben.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.