Hirdetés

Zombieland sorozat - Itt a trailer

|

Sokat híreztünk róla, találgattuk, hogy milyen lesz mozgásban, végül elérkezett az igazság pillanata, az Amazon közzé tette a Zombieland sorozat első előzetesét, valamint egy jó hírt.

Hirdetés

A tegnap folyamán az Amazon kiadta a Zombieland sorozat legelső mozgóképét, amely a figyelem felkeltésére, kedvcsinálásra hivatott, ám az 51 másodperc után elsötétedő képernyő pont azt mutatta, amit a 2009-es film rajongói gondolhatnak: ez bizony vicc és nem a jobbik fajtából. Persze nem kenyerünk az ítélkezés, mindenki döntse el maga, hogy milyen hatást vált ki belőle a trailer. A sorozatot a mozi írói, Rhett Reese és Paul Wernick szerezték, a rendezést a Trancsírákat készítő Eli Craig jegyzi és visszatérnek a korábban megismert karakterek is, mindösszesen új színészek alakítják őket. Columbus (Tyler Ross), Wichita (Maiara Walsh), Little Rock (Izabela Vidovic) és Tallahassee (Kirk Ward) sztorija két héttel a film után játszódik, a széria sorsa pedig a rajongóktól függ, ha kap elég szavazatot, akkor a pilotot újabb részek követhetik. Az első részt bárki elméletileg bárki ingyen megnézeti, ha ide kattint.

Oldalak: 1 2

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.