Hirdetés

Jaimie Alexander befejezte a részét a Thor: Love and Thunderben

|

A színésznő két hónapig dolgozott a filmen.

Hirdetés

Ezekben a pillanatokban is javában zajlik Taika Waititi következő Thor kalandjának, a Love and Thundernek a forgatása Ausztráliában, az egyik szereplő, név szerint Jaimie Alexander azonban már úgy tűnik, hogy be is fejezte a munkálatok rá eső részét. Erről maga a színésznő osztott meg egy képet a közönségi oldalán, aki majd a harcos asgardi amazon, Lady Sif szerepében tér vissza hosszú idő után.

Hirdetés

A karaktert még az első két Thor-filmben ismerhettük meg, majd később feltűnt A S.H.I.E.L.D ügynökei sorozatban is, ám a 2017-es Ragnarökből valamiért már kimaradt, és bár voltak arról pletykák, hogy a Végjátékban ő is újra feltűnhet, végül erre sem került sor, így sokan már azt hitték, hogy többet nem is találkozhatnak majd a karakterrel.

Bár a történetről továbbra sem tudunk sok mindent, annyi biztos, hogy nem akármilyen kalandban lesz részünk, hiszen főszerepben visszatér nem csak Chris Hemsworth és Tessa Thompson, de Natalie Portman is, ráadásul fontosabb szerepben feltűnik majd Chris Pratt mint Űrlord, Karen Gillan mint Nebula,  valamint Christian Bale, aki a főgonosz Gorr, a mészárost kelti életre. A Thor: Love and Thunder a jelenlegi állás szerint 2022. május 6-án debütálhat a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.