Hirdetés

Chris Pratt is csatlakozott a Thor: Love and Thunder csapatához

|

Újabb név csatlakozott Thor következő kalandjához.

Hirdetés

Már így is rettentően vártuk a Mennydörgés Istenének következő kalandját az eddigi információk alapján, erre derült égből villámcsapásként a napokban kiderült, hogy maga Űrlord, azaz Chris Pratt is csatlakozik a Thor: Love and Thunder csapatához.

Hirdetés

A hírt a The Hollywood Reporter erősítette meg, akik megtudták, hogy A galaxis őrzői sztárja még gyorsan befejezi a Chris McKay által rendezett The Tomorrow War című sci-fi filmjének forgatását, majd azonnal indul Ausztráliába, ahol januárban fogják a jeleneteit lefogatni a Thor 4. részéhez.

Arról azonban, hogy mekkora mértékű szerepről van szó nem szólnak a hírek, így jelenleg nem tudjuk, hogy csak egy rövid cameo erejéig tűnik majd fel Pratt, vagy egy fontosabb mellékszerepben. A Thor: Love and Thunder jelen állás szerint 2022.március 25-én debütálhat a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.