Hirdetés

Natalie Portman egy nagyon fontos dolgot erősített meg a Thor: Love and Thunder kapcsán

|

Újabb részletek derültek ki a következő Thor-filmről.

Hirdetés

Bár még több mint két év van hátra Taika Waititi következő Thor kalandjáig, azért szép lassan csorognak információk a film ház tája felől. A Love and Thunder alcímet kapó alkotásról ugyanis korábban már kiderült, hogy Natalie Portman is visszatér benne, mint Jane Foster, aki ráadásul a történet egy pontjától kezdve női Thorként fog majd szerepelni, most pedig maga a színésznő mondott el további érdekességeket a filmről.

Hirdetés

Portman ugyanis nemrég elhintette, hogy Waititi filmje a híres "The Mighy Thor" című képregény sorozatán alapul majd, amelyben Jane Foster nemcsak szuperhőssé válik, hanem egy súlyos betegséggel, a mellrákkal is megküzd:

Bár nem mondhatok el sok mindent, mert titoktartást fogadtam, de annyit talán elárulhatok, hogy rettentően várom a forgatást. Már elkezdtem az edzéseket, hogy izmot növesszek. Remélem sok női szuperhős lesz benne, hiszen minél többen vagyunk, annál jobb. De hadd gondolkodjak. A film a The Mighy Thor képregényen alapszik, és a karakterem megküzd majd a rákkal is, miközben egy szuperhős támogatja őt mindenben.

A képregények sztorija szerint Foster nem hajlandó alávetni magát semmilyen mágiának, ő az orvostudomány eszközeivel akarja legyőzni a rákot. Hogy a filmben is ezt az utat követi-e majd a karakter még nem tudjuk, de legkésőbb a premierkor kiderül. A Thor: Love and Thunder a jelen állás szerint 2022. február 11-én debütálhat a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.