Hirdetés

Magyar szinkronos előzetest kapott Gerard Butler újabb katasztrófafilmje

|

A Greenland: Az utolsó menedékben egy hatalmas üstökös okozhatja a világvégét.

Hirdetés

Az utóbbi években rendre mindig meg tudják lepni a nézőket egy-egy jól sikerült katasztrófafilmmel. A fejlettebb technikának köszönhetően már ténylegesen "valósághű" világvégéket, vagy kisebb-nagyobb katasztrófákat élhettünk át (pl. Mélytengeri pokol, A lehetetlen), ezek mellé pedig rendre akad pár kevésbé megkapó, de látványos alkotás is (Űrvihar, Meg: Az őscápa, Viharlovagok stb.). Ezt a zsánert fogja népszerűsíteni Gerard Butler legújabb filmje, a Greenland: Az utolsó menedék, ahol egy üstökös darabjai fognak becsapódni a Földbe. Ehhez pedig egy magyar szinkronos előzetest kaptunk a minap a Freeman Film jóvoltából.

Hirdetés

Butler egy hétköznapi apát alakít, aki feleségével (a Deadpoolból vagy a Firefly: A szentjánosbogárból ismert Morena Baccarin), gyerekével és az ismerőseikkel együtt nézik a tévében a Clark névre keresztelt üstököst. A gond akkor kezdődik, amikor ennek az üstökösnek néhány levált darabja előbb kezd becsapódni a Földbe, nem a tengerbe, ezzel pedig beláthatatlan károkat és természeti csapásokat okozva. Butlernek, ahogy mindenki másnak is, menekülnie kell, a kérdés pedig csak az, egy ilyen katasztrófánál mi a legbiztonságosabb hely egy ember számára.

A Greenland: Az utolsó menedék idén szeptember 24-én kerül a hazai mozikba. Ti tesztek majd vele egy próbát kikapcsolódásképp?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.