Hirdetés

Márciusban rajtol el a Mad Max: Furiosa forgatása

|

Hosszú évek után tényleg itt tartunk, hogy legalább a forgatási munkálatok a nyakunkon vannak.

Hirdetés

Szinte már rögtön a Mad Max: A harag útja megjelenése után eldőlt, hogy valamilyen formában még többet fogunk kapni a film egyik legérdekesebb karakteréről, Furiosáról (Charlize Theron). Az évek folytán apránként hullott le a lepel a projektről: előbb kiderült, hogy egy előzményfilmet kapunk, majd az is, hogy Anya Taylor-Joyé lett a főszerep, és tavaly azt is megerősítették, hogy a Furiosa Ausztrália legköltségesebb filmje lesz.

Hirdetés

Mindezek után már csak az volt a nagy kérdés, hogy mikor is fogjuk végre megkapni a Furiosa mellékszálat. Egy lépéssel hamarosan mindenképp közelebb kerülünk a várva várt filmélményhez, mivel a The New Daily értesülései szerint márciusban veheti kezdetét a forgatás New South Walesben, Ausztráliában. A lap információi szerint a producerek a környéken már több szálláshelyet is lefoglaltak a március-júniusra tervezett forgatási időszakra.

A Furiosára visszatér a franchise szülőatyja, George Miller is, aki a rendezés mellett társírói és produceri szerepet is vállalt a projektben. Taylor-Joy kisasszony mellett Chris Hemsworth lesz a másik húzóneve a filmnek. Miller idáig a következőt árulta el a terveiről:

"Nem akartam egy nagy, epikus filmet készíteni, csak egy történetet akartam elmesélni. De úgy alakult, hogy rengeteg különböző jelenet lesz. Annyit mondhatok, hogy A harag útja három nap és két éjszaka alatt játszódott, ez azonban egy igazi saga. Több évet ölel fel a történet, úgyhogy rengeteg különböző aspektusa lesz."

Ti várjátok már az újabb benzingőzös kalandot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.