Hirdetés

A Mad Max-előzményfilm lesz Ausztrália történetének legnagyobb filmes projektje

|

Hivatalos bejelentés jött a film készítőitől, hamarosan belevágnak a Furiosa elkészítésébe.

Hirdetés

Szépen körvonalazódott az elmúlt hónapokban a Mad Max: A harag útja-előzményeit bemutatni hivatott Furiosa, hiszen nem csak az derült ki, hogy Anya Taylor-Joy mellett Chris Hemsworth és Yahya Abdul-Mateen II (HBO-féle Watchmen) lesznek a főszereplők, de a zeneszerző kilétére is fény derült. Most pedig a készítők arra is felhívták a figyelmünket, hogy mennyire is komolyan gondolják ezt a projektet.

Hirdetés

Egy sajtóesemény keretein belül ugyanis az ausztrál New South Wales állam miniszterelnöke, Gladys Berejiklian a rendező George Millerrel és Hemsworth-tel közösen bejelentették, hogy a film az említett államban fog forogni majd, a projekt 850 új munkahelyet teremt majd, és legalább 350 millió ausztrál dollárt (kb. 272 millió amerikai dollárt) szánnak rá, ezzel pedig minden idők legnagyobb ausztrál filmje lesz.

Ami a forgatás időpontját illeti, erről jelenleg több információ is kering az interneten. Több hír arról szól, hogy már idén júniusban kezdetét veszik a munkálatok a beígért adókedvezmények csökkentése miatt, de egyes hírek szerint ezt az időpontot végül elvetették, és csak jövőre állnak majd neki. Reméljük, hamarosan pontosabbat is tudunk majd erről.

Ezután megszólalt maga a rendező, George Miller is a sajtótájékoztatón, amelyben egy kevés információt is elejtett a készülő filmről. Először elmondta, hogy A harag útjával nem egy eposzokba illő filmet akart elkészíteni, egyszerűen csak ez volt a sztori, amit el akart mesélni. Ezután megjegyezte, hogy A harag útjával ellentétben, aminek a története 3 nap alatt zajlott le a filmben, a Furiosa egy saga lesz, és a sztorija éveket fog felölelni. 

A Furiosa a tervek szerint 2023. június 23-án debütál a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.