Hirdetés

Videón a Justice League Dark animációs film, melyben Matt Ryan is visszatér!

|

A JL Dark mozifilm előtt a DC dobna kicsit a csapat népszerűségén egy animációs filmmel, melyhez itt az első kedvcsináló. Ja, és Constantine hangja: Matt Ryan!

Hirdetés

Akár csak a szuperhősök világában, úgy a DC-Warner-nál is megállás nélkül zajlik az élet, minden napra jut valami izgalom. Az elmúlt napok a San Diego-i Comic-Con történéseitől voltak hangosak, volt ott minden: Wonder Woman előzetes, Igazság Ligája csapatfotó és trailer, s rengeteg Suicide Squad-os kedvcsináló.

Hirdetés


Hovatovább a DC tévés részlege is rengeteg nyalánksággal örvendeztette meg a rajongókat. Hiszen az "Arrowerzum" szinte valamennyi sorozata prezentálta a következő szezon ízelítőjét. Rengeteg új infót tudhattunk meg. No, meg persze a FOX-on futó Gotham is jelentkezett néhány klipecskével.

A mozifilmek és a sorozatok után most az animációs részleg van porondon: Érkezik a Justice League Dark animációs film! Sőt már a szinkronhangok is megvannak, hovatovább már egy 8 perces kedvcsináló sneak peek videót is kiadtak a projekthez. A megjelenés időpontját még nem tudni, azt viszont igen, hogy a film direkt DVD-re illetve Blu-Ray-re érkezik majd.

Egy kis érdekesség és ugyanakkor hatalmas jófejség a DC-től, hogy a démonvadász John Constantine-t az NBC elkaszált sorozata után ismét Matt Ryan kelti majd életre, igaz ezúttal csak a hangját kölcsönzi majd a karakternek a brit színész. Ryan mellett a szinkronstáb tagjai még: Camilla Luddington mint Zatanna, Nicholas Turturro mint Deadman, Ray Chase mint Blood (avagy Etrigan, a Démon), s Batman hangja ezúttal is Jason O'Mara lesz.

A fenti karakterek mellett szerepet kap még a filmben Black Orchid és Swamp Thing is. Sőt néhány nagyobb cameo-ra is számíthatunk: Wonder Woman, Superman és Green Lantern biztosan feltűnik majd. Ha mindez még nem keltette fel az érdeklődésedet a Sötét Igazság Ligája iránt, akkor mindenképp nézd meg a lenti videót, melyben bemutatkozik a csapat, s felvezetik az új filmet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.